Östersunds kommunvapen

Du är här:

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Östersunds kommuns idrottsledarstipendium

Idrotten spelar en viktig roll i vårt Östersund. Genom idrotten får våra barn- och ungdomar utlopp för rörelseglädje och tillgång till en gemenskap utanför hemmet och skolmiljön. Idrotten är även viktig för barn- och ungdomars ökade självförtroende, koncentrationsförmåga och inlärningsförmåga. För att våra barn- och ungdomar ska ha möjlighet till organiserad idrott krävs det engagerade och entusiastiska idrottsledare. Man kan säga att bakom varje idrottande barn och ungdom står en idrottsledare och hejar på.

Kultur- och fritidsnämnden anser att våra idrottsledare är värda en belöning för sitt engagemang och delar därför ut ett stipendium på 10 000 kr varje år för att hylla de idrottsledare som lägger ner sin själ på sitt ledarskap för att barn och ungdomar ska få ut så mycket glädje som möjligt av sitt idrottande.

Ansökan eller nominering för årets stipendium lämnas in senast den  1 mars 2015.KONTAKTUPPGIFTERNär du sänder in dina personuppgifter godkänner du att Östersunds kommun lagrar och behandlar de personuppgifter du lämnat. Du har rätt att få information om de uppgifter som finns registrerade om dig. Du kan också begära rättelse om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga

Personuppgiftsansvarig myndighet:
Kommunstyrelsen
Östersunds kommun
831 82 ÖSTERSUND

Publicerat:

2015-02-04
Kundcenter

063 14 30 00

Kontakt

Östersunds kommun

831 82 Östersund

Telefon: 063-14 30 00