Medborgarnas Hjärta

Medborgarnas Hjärta är ett pris som delas ut till en person eller arbetsgrupp inom organisationen Östersunds kommun som genom sitt sätt att vara och jobba särskilt gjort tillvaron enklare, tryggare eller rikare för Östersunds kommuns invånare. Priset ska inspirera till utveckling av kommunens verksamhet och skapa stolthet bland Östersunds kommuns anställda.

Priset består av diplom och utmärkelser under kommunens gemensamma medarbetardagar som genomförs vartannat år.

Nominera

Nominera person/personer till Medborgarnas Hjärta härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förslaget ska motiveras.

Sista nomineringsdag

15 september 2017.

Vem kan nominera?

  • Alla som bor och verkar i Östersunds kommun.
  • Du som kommer i kontakt med oss på annat sätt.

Exempel på nominering

Jag vill nominera Exempel Exempelsson till Medborgarnas Hjärta. Jag anser att Exempel Exempelsson är en god ambassadör för Östersunds kommun. Av Exempel Exempelsson blir jag alltid trevligt bemött. Exempel Exempelsson har ett stort engagemang som lärare/undersköterska/sjuksköterska/m m genom att…..
Exempel Exempelsson har genom sitt nya sätt att jobba gjort så att det blivit enklare att...

Bedömning

Bedömning utförs av en jury som sammanträder för att utvärdera inkomna nomineringar. Juryn består av ett urval av personer från olika delar av organisationen som ska uppnå konsensus i sina beslut. Medlemmar i juryn kan inte nomineras. Juryn kommer att välja ut en person eller arbetsgrupp. Alla medarbetare som nomineras kommer att uppmärksammas.

Sidan uppdaterad 2017-06-05