Skapar vi Mer [*] Östersund?

Östersunds befolkning ökar, men varför behöver vi egentligen bli fler? Kom till Arctura den 6 december 2017 där vi pratar om hur Östersund växer och om våra framtida utmaningar.

fyrverkerier i rosa toner över Östersund

Östersunds växer! Mer människor väljer att flytta till Östersund och inte sedan 70-talet har Östersunds befolkning ökat i samma takt som nu. Vi bygger Mer bostäder och våra företag skapar Mer jobb. Detta vill vi uppmärksamma så kom till Arctura den 6:e december kl 18:30 och inspireras av den framgångsvåg som vi tillsammans skapar!

För den som är intresserad kommer det att erbjudas en guidad busstur genom ett växande Östersund där vi kommer att åka till några av de mest spännande byggprojekten. Det finns ett begränsat antal platser till bussturen så först till kvarn gäller. Bussen avgår 17.30 från busstorget och anländer strax före 18:30 vid Arctura. Efter eventet finns möjlighet att åka med bussen tillbaka till busstorget.

Vid frågor kontakta Tobias Lundberg på Område Tillväxt.

Anmäl dig till evenemanget härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Program

17.30: Busstur från busstorget- guidning av några av Östersund tillväxtområden

18.30: Mingel och julfika

19.00: Sanning eller bullshit - ett lite annorlunda quiz om Östersunds tillväxt

19.10: Skapar vi Mer [*] Östersund? Vi presenterar fakta och siffror om Östersunds tillväxt på ett lättsamt sätt genom samtal med inbjudna gäster och med er i publiken.

20.30: Panelsamtal - hur skapar vi ännu Mer[*] Östersund?

20.45: Summering och avslutning

Sidan uppdaterad 2017-11-28