Press- och informations­material

Här hittar du bland annat bilder och pressinformation, samt kontakt­uppgifter till personer i kommunen som brukar uttala sig i medier.

• Bildarkiv
    Östersunds kommun har ett öppet bildarkiv med bilder på platser och omgivningar i Östersund som är fria att använda.
  • Kommunikationskanaler
    Vi använder vi oss av flera olika kommunikationskanaler för att komma i kontakt med våra kommuninvånare.
  • Kommunvapen
    Östersunds kommuns kommunvapen/logotyp finns för nerladdning i olika format.
  • Presskontakter
    Här kan du som journalist hitta kontaktuppgifter till vår medie­kommunikatör samt några av våra verksamhetsansvariga chefer och politiker.
  • Pressmeddelanden
    Här hittar du Östersunds kommuns pressmeddelanden.
  • Sponsring
    Östersunds kommun arbetar med sponsring som ett verktyg för att profilera Östersund. Syftet är att påverka människors bild av Östersund positivt och att stärka kommunens varumärke.
Sidan uppdaterad 2017-02-20