Publicerad 2016-02-07

Pressinbjudan: Välkommen till framtidens Östersund

Det är kul när det händer något och i Östersund händer det mycket just nu. Därför bjuder Östersunds kommun in till en kväll om spännande visioner och planer för Östersunds framtid.

- Östersunds framtid ser ljus ut och den blir vad vi tillsammans gör den till. Det kan låta som fina ord men så enkelt är det. Vi tillsammans skapar Östersunds framtid och då menar jag alla tillsammans, medborgare - nyanlända likväl som uppvuxna i området, företag, organisationer, säger Per Johansson, tillväxtchef i Östersunds kommun.

Östersund är en växande kommun och i dag bor det fler än 61 000 invånare i kommunen. Det investeras som aldrig förr, det byggs nya bostadsområden och nya företagsetableringar skapar fler arbetstillfällen.

- Östersund är intressant för många, vi har en underbar miljö och bra framtidstro och det ska vi ta hand om på ett för Östersund bra sätt. Tillväxt i företag är viktigt då det skapar arbetstillfällen i kommunen. Arbetstillfällen ger oss skatteunderlag för att investera i viktig offentlig service som bra skolor, omsorg, infrastruktur med mera, säger Per Johansson.

Välkommen till Storsjöteatern tisdagen den 9 februari. På plats finns kommunens tillväxtchef Per Johansson, flera företag som satsar i Östersund och förhoppningsvis många nyfikna medborgare och andra som vill veta mer om allt som händer i Östersund.

Kvällens program:

18.00 Mingel med fika

18.30 Mer Östersund - når vi målen i Tillväxtplanen?

18.45 Norrporten, IP-Only och Frösö Park berättar om sina visioner och om varför de väljer att investera i Östersund.

19.45 Panelsamtal: Hur gör vi Östersund och regionen ännu Mer attraktivt för investeringar?

20.45 Summering och avslutning

Per Johansson, Tillväxtchef, Tel. 063-14 36 64

Här kan du ladda ner pressinbjudan som PDF.PDF

Sidan uppdaterad 2016-02-07