Publicerad 2016-02-15

Pressinbjudan: Så ska företagen i Östersunds kommun växa

Under hösten 2015 har Östersunds kommun och Företagarna Östersund genomfört en tillväxtundersökning och nu är det dags att presentera resultatet.

Den delrapport av tillväxtundersökningen som presenterades i höstas visade att fyra av fem företagare i Östersunds kommun hade tillväxtambitioner inom de närmsta fem åren.

Reslutatet var baserat på enkätsvar från runt 650 företagre i kommunen. Utöver enkäten gjordes i höstas även 200 telefonintervjuer med företagare.

Nästa steg i undersökningen var att besöka 50 av företagen för fortsatta diskussioner och en djupare analys. Nu när företagarna sagt sitt och undersökningen är klar är det dags att presentera resultatet av undersökningen.

Syftet med undersökning var att ta reda på vilka tillväxthinder som företagarna i kommunen upplever och vad vi kan göra för att skapa bättre förutsättningar för tillväxt.

Välkommen på presentationen av tillväxtundersökningen klockan 15.00 måndagen den 15 februari i Rådhussalen i Rådhuset.

Per Johansson, Tillväxtchef, Tel. 063-14 36 64

Sidan uppdaterad 2016-02-15