Publicerad 2016-05-02

Här är 2016 års idrottsledarstipendiater

Kultur- och fritidsnämnden har utsett årets idrottsledarstipendiater i Östersunds kommun.

Årets stipendiater är Carina Månthén, Brunflo Fotbollsklubb, Claes Coric, Östersund-Frösö Tennisklubb, Curt Karlsson, Häggenås Sportklubb och Torbjörn Sörlin, Badmintonklubben Boston.

Det är elfte året i rad som Kultur- och fritidsnämnden delar ut Östersunds kommuns idrottsledarstipendium på totalt 10 000 kronor. Stipendiet tilldelas aktiva ledare inom idrottsföreningar i Östersunds kommun för berömvärda ledargärningar och betydande insatser för barn och ungdomars fostran.

I Östersunds kommun finns många idrottsledare som arbetar för att barn- och unga ska få möjligheten att utöva idrott och ta del av den glädje som idrotten ger. Dessa eldsjälar är värda en belöning för sitt engagemang och i år delar fyra idrottsledare i kommunen på stipendiet och får 2 500 kronor var.

Stipendiet delas ut den 1 juni under högtidliga former i samband med en cermoni och lunch tillsammans med Kultur- och fritidsnämnden i Rådhuset.

Liselotte Halvarsson, utredare Kultur- och fritidsförvaltningen, Tel. 063-14 06 85

Sidan uppdaterad 2016-05-02