Publicerad 2016-05-31

Pressinbjudan: Årets idrottsledarstipendium delas ut

Onsdagen den 1 juni delas årets idrottsledarestipendium ut till fyra eldsjälar för deras insatser för barn- och ungdomsidrotten i Östersunds kommun.

Det är elfte året i rad som Kultur- och fritidsnämnden delar ut Östersunds kommuns idrottsledarstipendium på totalt 10 000 kronor. Stipendiet tilldelas aktiva ledare inom idrottsföreningar i Östersunds kommun för berömvärda ledargärningar och betydande insatser för barn och ungdomars fostran.

Årets stipendiater är Carina Månthén, Brunflo Fotbollsklubb, Claes Coric, Östersund-Frösö Tennisklubb, Curt Karlsson, Häggenås Sportklubb och Torbjörn Sörlin, Badmintonklubben Boston.

Stipendiet delas ut den 1 juni under högtidliga former i samband med en cermoni i samband med Kultur- och fritidsnämndens sammanträde. Media är välkomna!

När: Onsdagen den 1 juni klockan 11.30.

Var: Rådhushallen

Liselotte Halvarsson, utredare Kultur- och fritidsförvaltningen, Tel. 063-14 06 85

Sidan uppdaterad 2016-05-31