Publicerad 2016-09-12

Informationsvägarna ska bli bättre

På måndagsmorgonen träffades AnnSofie Andersson (S), kommundirektör Anders Wennerberg och Östersundshems vd Daniel Kindberg för att prata om de uppgifter som florerat i media de senaste veckorna kring de Attefallshus som Östersundshem beställt och uppställt. På dagordningen stod också att tala om hur kommunen och bolaget ska arbeta i framtiden.

Under mötet diskuterades de interna arbetssätten och informationsvägarna mellan bostadsbolaget och dess ägare. Andersson, Wennerberg och Kindberg var överens om att de interna rutinerna och arbetssätten måste ses över.

- Det var ett bra möte och vi var överens om att vi måste göra det här för att tillsammans kunna jobba för Östersunds, medborgarnas och hyresgästernas bästa på ett mer konstruktivt sätt i framtiden, säger AnnSofie Andersson, som förutom kommunalråd också är ordförande i Rådhus AB som äger Östersundshem.

Vid mötet bestämdes att informationsgivningen från Östersundshem till Rådhus AB behöver förtydligas. Det kommer nu att ske i dialog mellan Rådhus AB och Östersundshem AB.

AnnSofie Andersson, ordförande Rådhus AB, Tel. 070-598 32 35

Sidan uppdaterad 2016-09-12