Publicerad 2016-10-18

Pressinbjudan: Samverkansträff med teater som utgångspunkt

På onsdag och torsdag bjuder Navigatorcentrum in till teaterföreställning och konstworkshop för ungdomar och personer som jobbar med ungdomar.

Till en början får intresserade ungdomar en chans att se teaterföreställningen Tänk om – en kärleksförklaring till dig själv. Föreställningen efterföljs av en konstworkshop på temat bemötande.

Därefter ska organisationer, myndigheter och grupper som arbetar med ungdomar se samma föreställning och diskutera resultatet från ungdomarnas workshop.

Bakgrunden till projektet är att representanter från Navigatorcentrum tillsammans med en mindre grupp ungdomar förra hösten såg föreställningen. Efteråt kom det fram önskemål om att alla som arbetar med ungdomar borde se föreställningen för att förstå och utveckla sitt möte med unga i bemötandefrågor.

Media är självklart välkommen att bevaka hela eller delar av arrangemanget.

Tänk om – en kärleksförklaring spelas onsdag 19 oktober klockan 13.00 i Exercishallen direkt efteråt hålls workshop för ungdomar. Torsdagen den 20 oktober 13.00 spelas föreställningen igen på samma plats med efterföljande diskussioner och reflektioner. Vi håller som längst på till 16.00. I publiken sitter då personer som på olika sätt arbetar med ungdomar.

Jennie Nordin, handledare Unga i huset Navigatorcentrum, Tel. 072-734 18 19

Nina Marstrander, coach med informationsansvar Navigatorcentrum, Tel. 073-270 23 94

Sidan uppdaterad 2016-10-18