Publicerad 2016-10-20

Pressinbjudan: Efter tio år – nu blir Emanuels vision verklighet

I morgon, fredag den 21 oktober klockan 13.00, inviger kommunen den nya utsiktsplatsen vid Stocke gård. Media är självklart välkommen att bevaka invigningen!

Inviger gör gatuchef Rickard Johnson tillsammans med Florian Stamm (MP) och Jocke Ekroth (M), ordförande respektive vice ordförande i miljö- och samhällsnämnden. Med vid invigningen är också den före detta ledamoten i Kommunfullmäktige, Emanuel Sandberg. Emanuel var den som först motionerade om utsiktsplatsen för närmare tio år sedan.

Med under invigningsceremonin är också Magnus Larserud från Stocke gård. Magnus Larserud är den som sålt marken till kommunen och därmed gjort det möjligt att bygga utsiktsplatsen.

Rickard Johnson, gatuchef, Tel. 063-14 33 22

Florian Stamm, ordförande i miljö- och samhällsnämnden, Tel. 072-547 80 72