Publicerad 2016-10-27

Pressinbjudan: Om kommunens ekonomi

Välkommen på pressträff där kommunens kommundirektör Anders Wennerberg och ekonomidirektör Unto Järvirova berättar mer om det rådande ekonomiska läge.

Östersunds kommun måste spara pengar. Inför 2018 ska kostnaderna skäras ner med 150 miljoner kronor. Men redan under nästa år måste besparingarna börja ge effekt.

Orsaken till att kommunen måste se över sin ekonomi är att skatteintäkterna minskar enligt SKL:s prognoser.

Välkommen på pressträff där kommunens kommundirektör Anders Wennerberg och ekonomidirektör Unto Järvirova berättar mer om det rådande ekonomiska läget och vad som händer nu.

Plats: Rådhussalen, Rådhuset

Tid: Torsdag 27 oktober, klockan 14.00