Publicerad 2016-12-14

Pressinbjudan: Elevhälsan är HBTQ-certifierad!

Nu är enheten Elevhälsan och dess medarbetare klar med sin HBTQ-utbildning och är därmed en certifierad HBTQ-verksamhet.

- Vi är mycket glada att fått möjlighet att genomföra denna viktiga kompetensutveckling så att vårt stöd till barn, elever och vårdnadshavare blir ännu bättre, säger Martin Björnwall, verksamhetschef.

Fredagen den 16 december firar Elevhälsans personal detta med tårta, bandklippning och besök av Barn- och utbildningsförvaltningens förvaltningschef och Barn- och utbildningsnämndens ordförande!

Vi hälsar media välkommen fredagen den 16/12 kl 10.00 i Elevhälsans lokaler på P-huset (Prästgatan 15).

För mer information:
Martin Björnwall