Publicerad 2016-12-14

Pressinbjudan: Kvalitetsprisutdelning - rekordmånga nominerade

Antalet nominerade till Vård- och omsorgsnämndens kvalitetspris har varit rekordmånga i år. Men så är det också rekordmånga som varit med och nominerat.

Nästan 60 medborgare har lämnat in förslag på vem/vilka de tycker förtjänar årets pris inom vård och omsorg.

- I år har vi haft ett formulär på hemsidan där medborgarna enkelt kunnat gå in och lämna förslag på vem eller vilka som förtjänar kvalitetspriset. Det har säkert bidragit till att vi fått in så många nomineringar, vilket är jättekul! Det säger Kerstin Eklund och Agnetha Hall på Vård- och omsorgsförvaltningen, som handlagt nomineringarna.

Totalt 12 av de nominerade uppfyller kriterierna för priset. På torsdag samlas de för att få veta vem som tar hem prissumman på 35 000 kronor.

Tanken med kvalitetspriset är att det ska stimulera och ge goda idéer till utveckling och förbättring av kvalitén inom kommunens vård- och omsorgsverksamhet. Verksamheterna kan också söka priset själva.

Du kan läsa mer om kvalitetspriset här

Prisutdelningen sker i Rådhuset vid Vård- och omsorgsnämnden möte.

Pressen inbjuds att delta.

Välkommen!

Tid: Torsdag 15 december 14.45

Plats: Foajén plan 2 i Rådhuset

För mer information kontakta:
Kerstin Eklund, 063-14 34 04

Sidan uppdaterad 2016-12-14