Publicerad 2016-12-16

Pressinbjudan: Certifiering av Krogar Mot Knark

Måndagen den 19 december kommer ytterligare 19 restauranger att certifieras som Krogar Mot Knark. I samband med detta kommer även KMK:s kartläggning av narkotikasituationen i Östersunds krogmiljö att presenteras. Östersunds kommun hälsar representanter för massmedia välkomna! Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och ta bilder.

Krogar Mot Knark (KMK) är ett nationellt nätverk som består av representanter från myndigheter, krogar och kommuner och finns idag i cirka 60 kommuner i Sverige. KMK:s syfte är att skapa en samverkan mellan krogar, kommun och polis för att minska och försvåra användandet av narkotika i krogmiljö.

Deltagare på pressträffen

Krogar: Restaurang Arctura, Restaurang Temperance, Bashiras Kitchen, Hotell Gamla Teatern, Brunkullan Brasserie, Captain Cook, Republiken Bar & Kök, Jazzköket, OSD Kongress & Nöje, Storsjöteatern, The Bishop Arms, Dalwhinnie Pub & Restaurang, Vezzo, Clarion Hotel Grand, Kungsgården, Sir Winston, Allstars och Grändens Delikatess.

Socialnämndens Ordförande, Björn Sandal
Socialförvaltningens chef, Helén Eurenius