Publicerad 2017-07-14

Fotbollsfesten 2.0 flyttas till Östersunds skidstadion

Efter Östersunds FK:s fina insats mot turkiska Galatasaray (seger med 2-0) i den första matchen i kvalet till Europaligan är intresset för returmatchen i Istanbul rekordstort – inte minst på hemmaplan i Jämtland.

Därför kommer den planerade visningen av matchen torsdag 20 juli att ske på storbildsskärm på Östersunds skidstadion i stället för på Stortorget som det ursprungligen var tänkt.

- Vi flyttar Fotbollsfesten 2.0 av utrymmesskäl. Vi tror helt enkelt att det kan komma så många åskådare så att torget inte riktigt räcker till. Dessutom pågår andra aktiviteter där, säger Karin Henriksson som är eventsamordnare på Östersunds kommun.

På skidstadion finns bland annat sittplatser för 6 000 åskådare.

Östersunds kommun arrangerar Fotbollsfesten 2.0 tillsammans med Destination Östersund, Visit Östersund och Storsjöyran.

För mer information:

Karin Henriksson, eventsamordnare, Östersunds kommun 070-237 11 37