Publicerad 2017-09-18

Östersunds kommun delar ut årets miljöpris

Nu är det dags att utnämna årets vinnare av Östersunds kommuns Miljöpris 2017. Priset ska uppmuntra insatser som bidrar till en hållbar utveckling i Östersunds kommun och går till företag, privatpersoner, organisationer eller andra.

I år sker prisutdelningen i samband med europeiska trafikantveckan på onsdag den 20 september klockan 11.50 på OSD i Östersund. Förutom äran får vinnaren 10 000 kronor, blommor och diplom. Priset delas ut av kommunalråd Karin Thomasson (MP).

Nominerade

Det har varit öppet för alla att skicka in förslag på och motiveringar för tänkbara vinnare via kommunens hemsida.

Inför årets prisutdelning har följande nominerats:

• Brödcentralen AB, Leif Arnesson
  • Iso Timber
  • Recondoil Sweden AB
  • Schysst sommar och vinter Östersund
  • Shoppis, Ulrika och Marielle
  • Skönhetsgränd, Tova
  • Socialförvaltningen, Annelie Andersson
  • Åre Östersund Airport Swedavia
  • Ås trädgård
  • Östersundshem

Mer info om kommunens miljöpris.

Karin Thomasson (MP), kommunalråd, 070-530 10 90.

Sidan uppdaterad 2017-09-18