Publicerad 2018-01-18

Pressinbjudan: Bokstartavslutning med teater på Öppna Förskolan i Lit

Söndag 21 januari bjuder Östersunds bibliotek in media till avslutningsträffen av Bokstart. På plats finns bibliotekarier från Östersunds bibliotek, föräldrar och barn i åldern 18 månader från Lit som varit med under alla bokstartträffar.

Det kommer att börja med mingel för barn och vuxna och sedan avslutas det med teaterföreställningen Voff av Ögonblicksteatern från Umeå. Under träffen finns det möjlighet att prata med föräldrar och barn.

Här kan du läsa mer om Bokstart i Lit

Bokstartsavslutning Lit

Var:
Öppna Förskolan Lit (Skolvägen 8)

När:
Söndag 21 januari

Tid:
10.00 och 14.00

Bokstart är en nationell satsning som riktar sig till små barn i åldern 0-3 år och vuxna i deras närhet. Syftet är att tidigt stimulera barnens språkutveckling. Det görs bland annat genom att föräldrar uppmanas att prata, läsa, sjunga, rimma och ramsa med barnet. Bakom satsningen står Statens Kulturråd och Regional biblioteksverksamhet i Jämtlands Län samt alla kommuner i Jämtlands län.

För mer information kontakta:

Catharina Andersson, Koordinator ICORN och Östersunds biblioteks programverksamhet.

Sidan uppdaterad 2018-01-18