Publicerad 2016-12-24

Julhälsning från kommunalrådet

2016 lider mot sitt slut. Och som vanligt är det ett händelserikt år med flera positiva milstolpar som vi lägger bakom oss.

Julhälsning från AnnSofie Andersson

Eller vad sägs om ÖFK:s fantastiska framfart i Allsvenskan, det faktum att Sporthallen fått sig ett rejält ansiktslyft, Surfbuktens uppmärksammade nationella utmärkelse och ytterligare en oförglömlig Storsjöyra. Och självklart får vi inte glömma Unesco-konferensen i Östersund som lockade 250 internationella delegater från städer i 54 länder från alla världsdelar till Östersund i början av september – för att bara nämna några av de positiva saker som hänt i kommunen det senaste året.

Östersunds kommun fortsätter att växa så att det knakar. Vi är i dag drygt 500 personer fler jämfört med samma tidpunkt förra året.

Förhoppningsvis bjuder 2017 på minst lika många roliga och positiva händelser som fortsätter att sätta Östersund på både den nationella och internationella kartan.

Samtidigt vet vi att 2017 kommer att bjuda på flera utmaningar, inte minst vad gäller den kommunala ekonomin och att integrera våra nya kommunmedborgare i vår härliga stad. Men jag är övertygad om att vi kan klara det arbetet tillsammans!

Med hopp om en skön jul- och nyårshelg och ett fantastiskt 2017 vill jag hälsa alla medborgare i Östersunds kommun, gamla som nya, en riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år.

Med vänliga hälsningar

AnnSofie Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen
Sidan uppdaterad 2016-12-24