Publicerad 2017-08-01

Östersund ordnar inflyttarevent i Stockholm under ÖFK:s match mot Hammarby

I samband med matchen mellan Hammarby och ÖFK den 13 augusti på Tele2 Arena arrangerar Östersunds kommun ett inflyttarevent tillsam­mans med arbetsgivare i regionen. Förhoppningen är att kunna locka och hjälpa nyfikna stockholmare att flytta hit.

Person hoppar i vattenbrynet med vacker solnedgång i bakgrund

Många företag och organisationer i Östersundsområdet har stort behov av rekrytera och Östersunds kommun ordnar därför ett inflyttarevent i samband med att ÖFK möter Hammarby på Tele2 Arena i Stockholm den 13 augusti.

På eventet berättar kommunen, tillsammans med arbetsgivare från regionen om de möjligheter som finns att bo och arbeta i Östersund just nu, och hur kommunen kan hjälpa potentiella inflyttare att ta steget att flytta hit.

Med finns också information om aktuella jobb hos företag inom en rad branscher - i Östersund behövs bland annat ingenjörer, systemutvecklare, programmerare, ekonomer, lärare i olika nivåer och läkare och sjuksköterskor.

Följande företag och organisationer kommer att vara på plats under träffen:

Anmälan och mer information om eventet hittar du på www.ostersund.se/stockholmlänk till annan webbplats

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen
Sidan uppdaterad 2017-08-02