BIFF - Barn i Föräldrars Fokus

Hur kan man få föräldraskapet att fungera efter en separation? Vill du har mer hjälp eller lära dig mer om hur det blir för barn som varit med om, eller befinner sig i, föräldrakonflikter?

Här kan du som enskild förälder till ett barn gå i en grupp eller så kan flera föräldrar till barnet gå. Gruppen träffas 3-4 gånger. När grupperna sätts samman så kommer de som är föräldrar till samma barn att gå i olika grupper. På så sätt blir möjligheten större att verkligen fokusera på det egna förhållningssättet till barnet och inte den andra förälderns förhållningssätt.

I BIFF är det barnet som är i fokus. Behövs andra typer av samtal mellan er som föräldrar/vårdnadshavare så hänvisar vi till Familjerätten eller Familjerådgivningen.

Vi har blandade grupper (män – kvinnor) men vi kommer inte sätta föräldrapar i samma BIFF-grupp. Det är inte nödvändigt att båda föräldrarna anmäler sig till en grupp, det räcker alltså med att en av föräldrarna är intresserad.


Aktuell grupp

  • vecka 38, onsdag 18/9 är framflyttad, se datum nedan.
  • Vecka 41, onsdagen 9 oktober kl 18.00-20.00 startar en grupp som sedan kommer att träffas på onsdagar varannan vecka (ojämna veckor). Gruppen kommer att träffas totalt 4 gånger.
  • Vecka 46, onsdagen 13 november kl 18.00-20.30 startar en grupp som sedan kommer att träffas på onsdagar varannan vecka (jämna veckor). Totalt kommer gruppen att träffas 3 gånger (ev 4 gånger beroende på gruppens önskemål).
  • Gör en intresseanmälan i den blåa rutan så återkommer vi innan gruppstarten. Där kan du anmäla vilken grupp du är intresserad av att gå. vi inte kan garantera alla anmälda plats. Vi inte kan garantera alla anmälda plats.
Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2019-09-18