Föreläsningar

Förälder Östersund arrangerar regel­bundet intressanta föreläsningar för dig som förälder. Föreläsningarna är kostnadsfria men föranmälan krävs.

Om du har tips, ideer och önskemål om föreläsningar som är kopplat till föräldraskap får du gärna kontakta oss via mail. foralder@ostersund.se

Webbsända föreläsningar

Cannabis

Torsdagen den 4:e juni kl 19.00 kunde du lyssna på en webbsänd föreläsning med Erik Leijonmark författare till "Droghandboken: en guide för föräldrar och andra nyfikna". Erik tog bland annat upp: Hur pratar man med sina barn om droger? Hur går snacket hos ungdomarna och hur bemöter man ungas argument om droger? Vilka är riskerna med att använda droger som ung? Vilka är tecknen på drogbruk? Vad gör man om man misstänker att ens barn håller på med droger? Vad kan jag göra som förälder för att öka skyddet runt mitt barn?

Webbsändningen väde sig till dig som är förälder, medförälder eller som möter unga på andra sätt, t ex i föreningslivet. Föreläsningen finns att lyssna på i efterhand via länken nedan.

https://www.ornskoldsvik.se/familjepeppenlänk till annan webbplats

ABC-alla barn i centrum

Om du vill ta del av en inspelad, kortvariant av webbinariet "Visa Kärlek" som hölls 28/5 så kan du göra det genom länken här nedanför. OBS! Om du inte är registrerad sedan tidigare kan du behöva ladda ner ett tillägg på datorn, eller appen Saba meeting på läsplatta/telefon för att det ska funka.

https://spceu2.sabameeting.com:443/GP/main/1a2734d4c27f42448b4e32b6625c328blänk till annan webbplats

Deltagande är KOSTNADSFRITT för föräldrar och andra "viktiga vuxna" i Östersunds kommun

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-08-26