Föreläsningar

Förälder Östersund arrangerar regel­bundet intressanta föreläsningar för dig som förälder. Föreläsningarna är kostnadsfria men föranmälan krävs.

Aktuella föreläsningar

Föreläsning/ workshop: Ung sexualitet-kropp, självbild och relationer. Vad kan vi tonårsföräldrar och föräldrar till unga vuxna behöva veta, påminnas om och förhålla oss till när vi ska möta våra tonåringar i dessa funderingar?

Vi kommer att få information om varför vi som föräldrar bör prata med våra tonåringar och unga vuxna om detta och hur vi kan prata om detta. Vi kommer att få information om kroppen, sex och relationer. Om tonåringar och unga vuxna får bättre kunskap om detta så kan det öka deras känsla av egentilltro och stärka deras självbild. Vi kommer också att få veta vad tonåringar och unga vuxna funderar över när det gäller sexualitet och relationer.

Föreläsare/ledare: Sara Grönlund är auktoriserad socionom med vidareutbildning i psykoterapi. Sara har lång erfarenhet av att arbeta med sexuell hälsa och mående. Bland annat efter 11 års arbete som kurator på ungdomsmottagningen.

Datum: Torsdagen den 4 april

Tid: 18.30-20.00

Plats: Elevhälsan. Prästgatan 15. Östersund

Mer info och anmälningslänk kommer senare

 


Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2019-02-07