Lillsjöhögens förskola

Lillsjöhögens förskola

Välkommen till Lillsjöhögens förskola som ligger tre mil öster om Östersund, mitt i den underbara Jämtlandsskogen. Här får barnen möjlighet att utvecklas i egen takt och använda alla sina sinnen, som sedan dokumenteras i barnets pärm. Vi har en fantastisk utemiljö med skog, kåta med grillplats, skidspår och hockeyplan intill knuten. Vi har ett eget tillagningskök.

Lillsjöhögens förskola är en av 8 förskolor i området Norra kommundelen. I Norra kommundelen ingår förskolorna Lillsjöhögen, Bringåsen, Solbacken, Skogsgläntan, Treälven, Brittsbo, Mjölnargränd och Sjöängen.

Förskolan är som längst öppen 12 timmar per dag. Rikttiden för öppethållande är 06.30-18.30 men vid behov kan rektor i samråd med berörda besluta om andra öppettider än rikttiden.

Vår inriktning

Med utgångspunkt i förskolans läroplan, samt barns intressen och behov, arbetar vi med olika teman och i olika gruppkonstellationer med fokus på att förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn.

Förskolans läroplan Pdf, 300.4 kB.

Schema & Lärportal

Barnens schema lägger vårdnads­havare in i appen Tempus hemma eller på Tempus webbplats. Där frånvaro­anmäler ni också ert barn vid sjukdom eller ledighet. Kom också ihåg att meddela till ert barns avdelning via sms.

Mer information om Tempus hemma

Unikum är en lärportal som förskolan nu använder till planeringar, dokumentation och samtal.

Mer information om Unikum

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2021-12-15