För elev och förälder

Här finner du som elev och dina föräldrar eller vårdnadshavare information som är av vikt för din skolgång på Fåker skola.

Skollunch

Via vår e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du beställa specialkost.
Hur ser menyn ut denna vecka?öppnas i nytt fönster

Frånvaroanmälan

Du sjukanmäler ditt barn antingen via Dexter länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönstereller ring skolans personalrum, 063-602 03.
Om du talar in på telefonsvararen, meddela elevens namn, klass och orsak till frånvaron. Det går också att sms.a frånvaron på fritids mobiltelefon 070-216 83 78.
Har du tappat bort ditt inlogg till Dexter eller har problem att logga in, maila till vår skoladministratör Ingela Ljung.
Här kan du läsa mer om Dexter.

Ansökan om ledighet

Ansökan om ledighet för elev alltid skall sökas på blankett som finns i vår e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (ej i Dexter).

Elevråd

Elevrådet består av två elever från varje klass och rektor. Elevrådet träffas en gång i månaden för att ta upp frågor som har lyfts i klassråden. Elevrådet arrangerar bl.a Elevrådets dag. Det är en dag helt planerad av Elevrådet då man har olika spännande, roliga och intressanta aktiviteter.

Föräldraråd

Föräldrarådet består av föräldrarepresentanter, rektor och personal från Fåker skola. Föräldrarådet sammanträder ett par gånger per termin.

Protokoll från det senaste mötet (181004)PDF

Skolskjuts/Ungdomskort

Information om skolskjuts/ungdomskort.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2018-11-13