Hemvändarevent 28 december

Bildmontage med Nationalmuseum Jamtli i vinterskrud och glöggmys framför brasan

Är du på besök i Östersund under julen och är nyfiken på vad Östersund har att erbjuda dig?

Välkommen på vårt hemvändarevent där vi berättar om bland annat jobb, bostäder, restauranger, evenemang, föreningsliv, co‑working och mycket annat. Flera arbets­givare är med på plats och vill gärna träffa dig.

Datum: 28 december
Tid: 13.00 - 16.00
Plats: konstlobbyn, Nationalmuseum Jamtli

Presentation om Östersund.

Vi bjuder på fika och inträde till Nationalmuseet.

Ingen anmälan krävs.

Varmt välkomna!

Rekrytera på hemvändareventet!

Är du arbetsgivare i Östersunds kommun som upplever att ni har svårt att hitta rätt kompetens? Välkommen att delta på Hemvändar­eventet på Jamtli!

Många nya medarbetare är hemvändare som befinner sig i Östersund vid jul. De är intresserade av att få konkreta förslag och information om jobb, bostäder, skola, fritid etc. Därför anordnar vi ett Hemvändar­event den 28 december klockan 13.00–16.00.

Det blir en typ av minimässa där vi bjuder in er som är lokala arbetsgivare som har kompetensbrist och tillsammans berättar vi om allt fantastiskt Östersund har att erbjuda.

Ni får ta med en roll-up, broschyrer, godis, frukt, etc. Det kommer att finnas ett ståbord per deltagande företag. Ni är välkomna att ställa iordning er plats från klockan 12.00. Vi bjuder på fika och biljett till Nationalmuseet.

Marknadsföring

I vår marknadsföring välkomnar vi de som är på besök i Östersund som tidigare bott här. Vi marknadsför hemvändareventet i olika kanaler i länet. Vi vet inte vilken kompetens hemvändarna har men det är viktigt att vi alla sprider bilden av vårt Östersund.

Låter detta intressant?

Kontakta karin.henriksson@ostersund.se för anmälan till hemvändareventet.

Varmt välkomna!

Sidan uppdaterad 2022-11-23