Nominera till Medborgarnas hjärta 2022

Människor står i grupp och bildar formen av ett hjärta.

Medborgarnas hjärta är ett pris som delas ut till en person eller arbetsgrupp inom organisationen Östersunds kommun som genom sitt sätt att vara och jobba särskilt gjort tillvaron enklare, tryggare eller rikare för Östersunds kommuns invånare. Priset ska inspirera till utveckling av kommunens verksamhet och skapa stolthet bland Östersunds kommuns anställda. Vem skulle du vilja nominera?

Nominera till medborgarnas hjärta 2022

Nominera här

Priset består av diplom och utmärkelser under kommunens gemensamma medarbetardagar som genomförs i oktober 2022.

Sista nomineringsdag: 27 mars 2022.

Vem kan nominera?

  • Alla som bor och verkar i Östersunds kommun.
  • Du som kommer i kontakt med oss på annat sätt.

Du som är medarbetare inom Östersunds kommun kan nominera i din roll som medborgare där du som alla andra tar del av kommunens tjänster. Däremot kan du inte nominera en kollega på din arbetsplats eller din egen arbetsplats till priset.

Exempel på nominering

Jag vill nominera Exempel Exempelsson till Medborgarnas Hjärta. Jag anser att Exempel Exempelsson är en god ambassadör för Östersunds kommun. Av Exempel Exempelsson blir jag alltid trevligt bemött. Exempel Exempelsson har ett stort engagemang som lärare/undersköterska/sjuksköterska/m m genom att…..
Exempel Exempelsson har genom sitt nya sätt att jobba gjort så att det blivit enklare att..

Här kan du se tidigare nomineringar från Medborgarnas hjärta 2019.

Bedömning

Bedömning utförs av en jury som sammanträder för att utvärdera inkomna nomineringar. Juryn består av ett urval av personer från olika delar av organisationen som ska uppnå konsensus i sina beslut. Medlemmar i juryn kan inte nomineras. Juryn kommer att utse ett antal pristagare. Övriga som nomineras kommer att uppmärksammas.

Sidan uppdaterad 2022-02-28