Nominera till Medborgarnas hjärta 2019

Medborgarnas hjärta är ett pris som delas ut till en person eller arbetsgrupp inom organisationen Östersunds kommun som genom sitt sätt att vara och jobba särskilt gjort tillvaron enklare, tryggare eller rikare för Östersunds kommuns invånare. Priset ska inspirera till utveckling av kommunens verksamhet och skapa stolthet bland Östersunds kommuns anställda.

Priset består av diplom och utmärkelser under kommunens gemensamma medarbetardagar som genomförs vartannat år.

Nominera

Nomineringen till Medborgarnas hjärta 2019 är nu stängd. Priset kommer att delas ut och meddelas under kommunens gemensamma medarbetardagar i oktober 2019.

Sista nomineringsdag

30 april 2019.

Vem kan nominera?

  • Alla som bor och verkar i Östersunds kommun.
  • Du som kommer i kontakt med oss på annat sätt.

Du som är medarbetare inom Östersunds kommun kan nominera i din roll som medborgare där du som alla andra tar del av kommunens tjänster. Däremot kan du inte nominera en kollega på din arbetsplats eller din egen arbetsplats till priset.

Exempel på nominering

Jag vill nominera Exempel Exempelsson till Medborgarnas Hjärta. Jag anser att Exempel Exempelsson är en god ambassadör för Östersunds kommun. Av Exempel Exempelsson blir jag alltid trevligt bemött. Exempel Exempelsson har ett stort engagemang som lärare/undersköterska/sjuksköterska/m m genom att…..
Exempel Exempelsson har genom sitt nya sätt att jobba gjort så att det blivit enklare att...

Bedömning

Bedömning utförs av en jury som sammanträder för att utvärdera inkomna nomineringar. Juryn består av ett urval av personer från olika delar av organisationen som ska uppnå konsensus i sina beslut. Medlemmar i juryn kan inte nomineras. Juryn kommer att utse ett antal pristagare. Övriga som nomineras kommer att uppmärksammas.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2019-09-11