Kommunlogotypen

Östersunds kommunlogotyp är den officiella symbolen för den kommunala förvaltningen. Här kan du ladda ner den för användning i tryckt material samt för digitalt bruk.

Östersunds kommunvapen består i färgutförande av en blå vapensköld prydd av ett älghuvud i vitt. Skölden är krönt av gyllengula fästningstorn som tillsammans bildar formen av en krona. Kommunvapnet bildar tillsammans med texten ”Östersunds kommun” och det samiska namnet ”Staaren Tjielte” logotypen för Östersunds kommun.

För externa leverantörer ska en speciell version av logotypen användas med tillägget "på uppdrag av". Det finns även en engelsk version av logotypen för internationell kommunikation.

Tänk på följande när du använder kommunlogotypen:

• Kommunlogotypen får aldrig ritas om eller förvanskas.
  • Kommunvapnet får aldrig vara mindre än 10 mm eller 43 pixlar brett.

Ladda ner kommunlogotypen

Här nedan hämtar du packade filer med samtliga varianter av logotypen, både för ljusa och mörka bakgrunder. Varje variant finns i filformaten AI, EPS och PNG samt i färgerna CMYK (generellt tryck), PMS (avancerat tryck med dekorfärg) och RGB (för skärm). AI- och EPS-formaten är avsedda för tryck och ska monteras i layoutprogram. PNG-formatet kan exempelvis användas i Office-program som Word och Powerpoint eller på webbplatser.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-05-27