Publicerad 2018-02-07

ÖFK:s båda matcher mot Arsenal livesänds på Stortorget

Dubbelmötet mellan ÖFK och Arsenal i Europa League, 15 och 22 februari, kommer att livesändas via storbildsskärm på Stortorget i Östersund. Livesändningen arrangeras av Östersunds kommun och Destination Östersund (näringslivet i Östersund), i samarbete med Östersunds FK. Personal kommer att finnas på plats en timme innan matchstart.

– Detta blir en familjefest där vi tillsammans, på Stortorget, kan följa ÖFK i jakten på vinst mot storklubben Arsenal, säger Anders Wennerberg på Östersunds kommun.

På Stortorget finns samtidigt URBAN Snow Park powered by Reaxcer (6 feb-3 mars) där barn kan åka pulka och snowracer. Ungdomar har bland annat möjlighet att ta med sig skidor och roa sig i den uppbyggda jibbparken.

– Det kommer vara full aktivitet på Stortorget dagtid och på kvällen samlas vi alla till en gemensam familjefest. Hela näringslivet i Östersund, kommunen och vi som bor här, kommer att sluta upp för att tillsammans skapa två oförglömliga kvällar där vi förhoppningsvis får se ÖFK avancera i Europa League, säger Calle Hedman, Destination Östersund.

Kontaktperson Destination Östersund
Calle Hedman, projektledare 073 815 01 13 calle.hedman@destinationostersund.se

Kontaktpersoner Östersunds kommun
Karin Henriksson, marknadsförare 070-237 11 37

Anders Wennerberg, kommundirektör 070-216 90 25

 

Mer om Destination
Östersund Destination Östersund är ett aktiebolag och ägs av företagen i Östersund. Allt vi gör, gör vi för att människor ska tycka om Östersund. Vi jobbar för att fler människor ska vilja åka till vår stad, trivas här och när de åkt längta tillbaka.

Mer om Östersunds kommun
Kommunen jobbar ständigt för att få stora arrangemang till Östersund. Det ska vara roligt att leva och bo i Östersund och det innebär att kunna vara en del av eventstaden Östersund. Vi kallar det ” Home of great events”. Genom att locka hit stora event till Östersund skapas tillväxt genom arbetstillfällen och inflyttning. Det är helt i linje med vår tillväxtplan och kommunens ambition att vara en eventstad.

Sidan uppdaterad 2018-02-07

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen