Publicerad 2018-02-23

Hyllning av OS-medaljörer och ÖFK på Stortorget 28 februari

Onsdagen den 28 februari klockan 18.00 bjuder Östersunds kommun i samarbete med Mittuniversitetet, Länsstyrelsen Jämtlands län och Region Jämtland Härjedalen till stor hyllningsfest på Stortorget i Östersund.

Tillsammans hyllar vi alla elitidrottare som bor i Östersund och Jämtlands län som tog medalj vid olympiska spelen i PyeongChang. Dessutom hyllar vi ÖFK för den fantastiska resa de har tagit med oss på i Europa League, som slutade med vinst mot självaste Arsenal.

Mer information om pressmeddelandet:

Karin Henriksson, Evenemangssamordnare Östersunds kommun
Telefon: 063-14 40 93

Östersunds kommuns, Mittuniversitetets, Region Jämtland-Härjedalen och Länsstyrelsen Jämtlands läns loggor
Sidan uppdaterad 2018-02-26