Jobba framåt med hjärtat

Närbild på tre kvinnor som samtalar

Du kanske har sett det, Östersundshjärtat, som symboliserar kärleken till såväl platsen som människorna som lever och verkar här. För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. För oss är det inte bara en stark symbol utan också en ledstjärna i arbetet för ett bättre Östersund.

Vi har ett stort hjärta

Hos oss respekterar vi varandra för de vi är och dem vi är till för. Vi ser till allas bästa och visar omtanke för varandra. Vi är också engagerade i det vi gör, vill utveckla oss själva, vår verksamhet och vårt samhälle för att med omtanke göra våra medborgares liv rikare, enklare och tryggare. Kort sagt- vi jobbar framåt med hjärtat.

Hur kan du vara med och göra Östersund bättre?

Hos oss finns stora möjligheter att som individ påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete. Hur vi utvecklar nya sätt att utföra tjänster. Att utifrån egna erfarenheter och kunskap bidra till ett bättre Östersund. Vi ser varje medarbetares förmåga och vilja att lära sig nya saker. Vi uppskattar initiativ och insatser. Vi ger utrymme för det livslånga lärandet, utveckling och nytänkande.

Möt några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att jobba hos oss!

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-07-15