Jobba inom barn och utbildning

Hej, pedagog! Välkommen att jobba och bo i Östersund - just nu finns det extra många lediga tjänster att söka!

Röster från förskolan och skolan - Bästa jobbet!

Helen Johannesson, slöjdlärare

"Att vara lärare det är väldigt kul. Det är otroligt roligt och utmanande varje dag och eleverna är fantastiska. Jag kommer från Göteborg och flyttade till Östersund för att det är så fantastisk natur, mängder av bra restauranger. Det är nära till allt, nära till fjällen, in till stan, glada människor. Jag tycker att den här staden växer för varje minut, det blir bara trevligare och trevligare att bo här".

Lena Eriksson, förskollärare

”Att kunna hjälpa barn framåt i sin utveckling är Lena Erikssons största drivkraft i jobbet som förskollärare. Lagom med utmaningar och ett ständigt lärande bidrar till att hon efter nästan 30 år fortfarande älskar sitt yrke.”

Läs hela reportaget om Lena.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vanja Lidén-Byström, specialpedagog

”Det är roligt att jobba med barn, och lika roligt att stötta pedagoger i deras utveckling. I synnerhet när det ger resultat. Det tycker Vanja Lidén-Byström som jobbar som specialpedagog inom förskolan på Frösön.”

Läs hela reportaget om Vanja.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Neta Frykman, fritidspedagog

”Trygghet, kreativitet, social kompetens. Förmåga att tycka om sig själv och respektera andra. Listan på vad Neta Frykman vill packa elevernas ryggsäck med är lång. För barnens bästa vill hon även se ett ännu bättre samarbete mellan fritidshemmet och skolan.”

Läs hela reportaget om Neta.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kolla in skolutvecklingsportalen Pedagog Östersund!

Vår skolutvecklingsportal Pedagog Östersund är ett fönster ut mot föräldrar och andra som är intresserade av vad som händer inom skolvärlden. Här samlas forskning, nyheter och goda exempel på ett och samma ställe.

Surfa in på Pedagog Östersund.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-08-27