Drop-in för arbetssökande

Drop-in för arbetssökande vänder sig till dig som är folk­bok­förd i Öster­sunds kommun och varken arbetar eller studerar. Hos oss har du möjligheten att träffa en koordinator och/eller en coach, ta del av aktiviteter och få hjälp att hitta din väg till studier eller arbete.

Kom på, eller ta kontakt med, vår Drop-in

För att få hjälp att hitta din väg till studier eller arbete och kunna ta del av våra aktiviteter behöver du börja med att komma på Drop-in på Verket på Prästgatan 50 eller ta kontakt med Drop-in genom vår Drop-in-telefon.

Öppettider Drop-in Verket, Prästgatan 50:

Måndagar: 13.00–15.30

Telefonnummer Drop-in:

063 -14 30 64

Välkommen komma förbi eller ringa oss på ovanstående tider!

Detta händer i mötet/samtalet med Drop-in

När du kommer till eller ringer till vår drop-in telefon får du prata med eller träffa någon av våra Drop-in värdar. Alla frågor och funderingar som berör din väg till arbete eller studier är välkomna! Om vi kan hjälpa dig direkt, så gör vi det. Om du är i behov av ytterligare stöd så hjälper våra Drop-in värdar dig vidare.

Till dig som är samverkanspartner eller förälder

Du som samverkanspartner eller förälder får gärna vara med vid Drop-in samtalet som ett stöd. Om du har en ung vuxen som har svårt att ringa till Drop-in så ska första mötet vara en flerpartsträff. Du som samverkanspartner eller förälder ringer då till vår Drop-in-telefon och bokar in ett sådant möte.

Sidan uppdaterad 2023-04-03