Drop-in för arbetssökande

Jobbmässa 2 mars

Torsdag eftermiddag den 2 mars bjuder Östersunds kommun in till jobbmässa på Verket. Här får du som är jobbsökande en unik chans att komma i kontakt med företag som söker nya medarbetare. Läs mer och anmäl dig här 

Drop-in för arbetssökande (inkluderar tidigare Navigatorcentrums
Drop-in) vänder sig till dig som är folk­bok­förd i Öster­sunds kommun och varken arbetar eller studerar. Hos oss har du möjligheten att träffa en koordinator och/eller en coach, ta del av aktiviteter och få hjälp att hitta din väg till studier eller arbete.

Kom på, eller ta kontakt med, vår Drop-in

För att få hjälp att hitta din väg till studier eller arbete och kunna ta del av våra aktiviteter behöver du börja med att komma på Drop-in på Verket på Prästgatan 50 eller ta kontakt med Drop-in genom vår Drop-in-telefon.

Öppetider Drop-in Verket, Prästgatan 50:

Måndagar: 13.00–15.30

Vår nya Drop-in på Verket, Prästgatan 50 ersätter Navigatorcentrums
tidigare Drop-in på Kyrkgatan 47.

Telefonnummer Drop-in:

063 -14 30 64

Välkommen komma förbi eller ringa oss på ovanstående tider!

Detta händer i mötet/samtalet med Drop-in

När du kommer till eller ringer till vår drop-in telefon får du prata med eller träffa någon av våra Drop-in värdar. Alla frågor och funderingar som berör din väg till arbete eller studier är välkomna! Om vi kan hjälpa dig direkt, så gör vi det. Om du är i behov av ytterligare stöd så hjälper våra Drop-in värdar dig vidare. Genom oss kan du få träffa en personlig koordinator som hjälper dig att ta dig vidare. Du har också möjligheten att ta del av aktiviteter såsom coachning, praktik, Unga i Huset, självstärkande och jobbfokuserande kurser m.m. Kom till Drop-in så berättar vi mer!

Till dig som är samverkanspartner eller förälder

Du som samverkanspartner eller förälder får gärna vara med vid Drop-in samtalet som ett stöd. Om du har en ung vuxen som har svårt att ringa till Drop-in så ska första mötet vara en flerpartsträff. Du som samverkanspartner eller förälder ringer då till vår Drop-in-telefon och bokar in ett sådant möte.

Sidan uppdaterad 2023-01-26