Publicerad 2017-12-23

God Jul och gott nytt år

Vilket fantastiskt år vi snart kan lägga till handlingarna! Vi närmar oss 63000 invånare, det föds fler barn och vi har fler statliga och privata jobb.

Östersund har haft förmånen att stå som värd för flera stora konferenser och möten och jag måste också få lyfta fram ÖFKs fantastiska prestationer inom fotbollen som gett oss bra marknadsföring inte bara i Sverige utan även i hela Europa.

Vårt välkomnande och värdskap är värdefullt - tack.
Och fortsättningen följer nästa år.

Förhoppningsvis bjuder 2018 på minst lika många roliga och positiva händelser som fortsätter att sätta Östersund på både den nationella och internationella kartan.

Östersunds kommun fortsätter att växa och är snart 900 fler invånare i år.
Vi får gå tillbaka till mitten av 1970-talet för att se den befolkningsökningen tidigare.

Med fler invånare ökar behovet av att kunna ge alla medborgare sin berättigade service för att de ska ha ett gott liv i Östersund.

Men Östersund har även utmaningar att ta itu med. Jag är stolt över allt det engagemang från enskilda och föreningar och företag som jag ser för att välkomna alla våra nya medborgare oavsett var de bott innan de kom hit.

Östersund är den varmt välkomnande kommunen för alla som besöker oss eller flyttar hit.

Med hopp om en skön jul- och nyårshelg och ett fantastiskt 2018 vill jag hälsa alla medborgare i Östersunds kommun, gamla som nya, en riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år.

AnnSofie Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande

Sidan uppdaterad 2017-12-27

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen