Publicerad 2018-01-17

Funparken byggd på rekordtid

Till årets upplaga av funparken i Ladängen anlitade vi hjälp av Skistars Christer Norlén för att bygga upp parken och framförallt hoppen. Vår egen personal får aldrig den erfarenheten av att bygga parken som de skulle behöva.

Pistmaskin

När vi till slut hade nog mängd snö så kom Skistars representant på kvällen den 10:e januari för att sätta igång. Vår egen Olov Eriksson hängde med Christer och arbetet drog igång på kvällskvisten. Strax innan två på natten var det klart! I vår värld var det oerhört snabbt!

- Detta innebar att vi kunde öppna parken den 12 januari och det vi hört hittills är bara positivt. Det som saknas i nuläget är att vi ska ställa ut rails och boxar men det är på gång. Tilläggas bör att vår egen personal är nog så kompetent men de har ingen möjlighet att få upp varken rutin eller vana att bygga en park, säger Ulf Norlén enhetschef Park och Fritid.

Se filmen om bygget.

Sidan uppdaterad 2018-01-17

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen