Publicerad 2018-07-03

Drygt 450 personer ville bli Östersundsmodeller

Det blev ett enormt gensvar på jakten efter personer som vill vara med och marknadsföra Östersund. Nu är anmälan stängd.

Tjej med volleyboll som tittar under volleybollnät

I förra veckan gick kommunen ut med en efterlysning efter personer som vill vara med på bild för marknadsföring av Östersund.

- Vi vill berätta för omvärlden om Östersund och bilder med människor levandegör ju vår stad. Vi vill också visa bredden och mångfalden. Därför gjorde vi den här kampanjen, säger Sylvia Nord, kommunikatör på Östersunds kommun.

Drygt 450 personer anmälde sitt intresse att vara Östersundsmodell, ett resultat som långt översteg förväntningarna. 

- Först och främst vill vi tacka alla som har anmält sig! Det är otroligt kul att så många vill vara med och marknadsföra Östersund. Alla representerar givetvis Östersund på ett bra sätt och vi har valt ut drygt 70 personer som vi går vidare med och de har blivit kontaktade, säger Sylvia Nord.

Nu är anmälan stängd. Kommunen sparar samtliga inkomna anmälningar inför kommande fotograferingar. Personer som blir aktuella för fotografering kommer att skriva under ett modellavtal.PDF

Sidan uppdaterad 2018-07-06

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen