Publicerad 2018-08-01

Ny VD för Östersundshem

Styrelsen för Östersundshem har beslutat att från och med 20 augusti 2018 anställa Johannes Merbom som ny VD för Östersundshem AB.

domsalsklubba

Johannes Merbom, född 1976, kommer närmast från en anställning som operativ chef/teknisk direktör i Ryssland, för det tyska förvaltningsbolaget ECE. Tidigare anställningar inkluderar bland annat den som avdelningschef inom Project Department, hos IKEA Real Estate Russia.

man i vit skjorta och röd slips

Johannes Merbom

Johannes Merbom har en dokumenterad erfarenhet av ledning av verksamhet och personal, och har även sysslat med upphandling, planering och implementering av byggnationer. Andra arbetsuppgifter har kretsat kring kostnadsoptimering och affärsutveckling, där Johannes har en väldokumenterad erfarenhet av att utveckla verksamheter tillsammans med hyresgäster.

- Vi ser positivt på den erfarenhet och höga kompetensnivå Johannes besitter, och styrelsens val av VD kommer att bidra med en fortsatt positiv utveckling av verksamheten hos Östersundshem, säger Unto Järvirova, styrelseordförande hos Östersundshem.

Sidan uppdaterad 2018-08-01

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen