Publicerad 2019-04-02

Vill ditt barn åka skridskor med ishockeylandslaget?

Onsdag 10 april är barn välkomna att åka skridskor och spela ishockey tillsammans med landslags­spelarna i Tre Kronor på Östersund Arena.

person med gul tröja med tre kronorlogga på. loggan består av Tre blåa kronor som är tryckta på tröjan. Personen som har på sig tröjan är på en ishockeyplan

Lär dig nya tricks med pucken och spela med ishockeylandslaget. På torsdag 11 april och lördag 13 april möter Tre Kronor Norge i landskamp på Östersunds Arena. Inför det finns möjlighet att titta på lagets träning samt att åka tillsammans med dem under onsdagen.

Öppen träning 17.00 – 18.30

Landslaget har öppen träning i A-hallen i Östersund Arena 10 april mellan klockan 17.00 – 18.30. Träningen är öppen för alla som vill komma och titta.

Åk skridskor och spela med landslaget 18.30 – 19.00

Direkt efter träningen stannar spelarna kvar på isen och isen öppnas upp för alla barn som vill åka tillsammans med dem.

Aktiviteten riktar sig till barn. Aktiviteten passar givetvis även för barn med funk­tions­nedsättning. Hockeykälke finns att låna på plats via Östersunds Ishockey­klubb för den som behöver.

Skridskor eller hockeykälke och hjälm är obligatoriskt för att vistas på isen. Klubba och puck är tillåtet. Övrig ishockey­utrustning behövs ej. Ingen föranmälan krävs.

Sidan uppdaterad 2019-04-02

Spar tid med vår mobilapp!

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag.

Ringer du Kundcenter via appen kan du också kapa vänte­tiden med upp till 60 sekunder.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen