Publicerad 2020-02-24

Nu kan du få fakturor från oss till din digitala brevlåda

Om du är ansluten till en digital brevlåda så kommer din nästa faktura dit.

person som skriver på dator

Vi kan nu erbjuda dig som är ansluten till en digital brevlåda att få din faktura digitalt. Du kan också ansluta dig till en digital brevlåda för att få dina fakturor dit i fortsättningen. Vill du hellre ha din faktura via post behöver du inte göra någonting.

Så får du din nästa faktura

  • Om du idag har en digital brevlåda så kommer din nästa faktura dit automatiskt.
  • Om du idag har e-faktura så kommer du fortsätta få fakturan till din internetbank (även om du har digital brevlåda).
  • Om du inte har varken digital brevlåda eller e-faktura så kommer din faktura med posten som vanligt.

Vad är en digital brevlåda?

Med en digital brevlåda får du post från myndigheter och kommuner digitalt istället för på papper. Den digitala brevlådan når du via webben eller app i mobilen. Du loggar in med ditt bank-ID.

Genom att besöka www.skatteverket.se/digitalbrevladalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om vad en digital brevlåda är och hur du skaffar en egen digital brevlåda.

Vill du ansluta dig till e-faktura så anmäler du det via din internetbank.
Mer information om e-fakturor från Östersunds kommunöppnas i nytt fönster

Varför är det bra med digital brevlåda?

Med en digital brevlåda tar du emot din post på ett säkert, miljövänligt och snabbt sätt. Digitala utskick minskar mängden papper, transporter och pengar för porto. Det går också snabbare för dig att få dina fakturor och du kommer åt din post via din digitala brevlåda när som helst. Det är dessutom säkrare att leverera din post, eftersom du loggar in med bank-ID för att ta del av din faktura.

Har du frågor?

Genom att besöka www.ostersund.se/digitalbrevladalänk till annan webbplats kan du läsa mer och få svar på vanliga frågor. Du är också välkommen att höra av dig till Kundcenter via e-post kundcenter@ostersund.se eller telefon 063-14 30 00.

Sidan uppdaterad 2020-02-24