Publicerad 2020-05-11

När det behövs som mest, hjälps vi åt som bäst

Under krisberedskapsveckan bjuder kända artister på liveframträdanden med hyllningar till dem hjälper Sverige att ta sig igenom krisen. På Östersunds kommun har vi också fyllt vårt Instagramkonto med matnyttiga tips för krisberedskap.

Mitt i allt det svåra hjälper vi varandra och bidrar till att Sverige tar sig igenom krisen. Varje dag tas fina initiativ av privatpersoner, organisationer och företag. De förtjänar att lyftas fram.

På Instagramkontot @dinsakerhetlänk till annan webbplats kan du hylla någon som gjort något litet eller stort, och se vad andra vill hylla. Det kommer bjudas in omtyckta artister där de hyllar dessa initiativ med egna liveframträdanden klockan 15.00 varje dag.

Säkerhetstema på kommunens Instagram

På Östersunds kommuns Instagramkonto är det den här veckan säkerhetsavdelningen som håller i spakarna. Gå gärna in och följ oss där: @ostersundskommunlänk till annan webbplats för en inblick i kommunens säkerhetsarbete och tips för hur du som privatperson förbereder dig för kris och krig och skaffar hemberedskap.

Sidan uppdaterad 2020-05-11

Spar tid med vår mobilapp!

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag.

Ringer du Kundcenter via appen kan du också kapa vänte­tiden med upp till 60 sekunder.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen