Publicerad 2020-06-09

Ha en drömhemester i Jämtland i sommar

Vattenfall, bärplockning och vandringsleder - upplev nya platser på hemmaplan i sommar, och dela med dig av dina bästa tips till dina vänner i sociala medier.

i bakgrunden en bild på somrig natur där solen går ner bakom fjällen, i förgrunden bilder på de sociala medie-mallar som är framtagna för att tipsa om olika platser. Här topp 3 vandringsledar och sommarcaféer samt en bricka där man väljer det ena eller andra - exempelvis strand eller skog

Foto i bakgrunden: Göran Strand

I dessa tider vill många spendera sin semester på hemmaplan. Jämtland Härjedalen är ett län med nästintill obegränsade naturupplevelser, alldeles runt hörnet.

Som en hjälp att upptäcka länet lanseras nu kampanjen #Drömhemester som vill inspirera dig att upptäcka vårt län. Genom att dela med dig av dina smultronställen och ta del av andras tips skapar vi tillsammans en drömhemester.

Hitta nya platser att besöka

På webbplatsen dromhemester.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du hitta tips på utflyktsmål, genom länkar till bland annat Visit Östersund eller kommunerna i Jämtland/Härjedalens webbplatser.

Hemesterbingo ger tips på saker att göra

Vandring, se vattenfall eller plocka bär? Skriv ut eller fyll i bingobrickan som du hittar på www.dromhemester.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster digitalt och gör olika aktiviteter för att få bingo på hemesterbrickan. Den som vill kan vara med och tävla om priser när de fått bingo.

Dela med dig av dina smultronställen

Ladda ner mallar som passar Instagram stories och dela med dig av dina favoriter. Vilka är dina topp 3 sommarcaféer, cykelvägar eller vandringsleder?

Sidan uppdaterad 2020-06-09