Publicerad 2021-01-25

Digitala dialoger ska göra företagarnas vardag enklare

Ännu finns chansen för dig som är företagare i Östersunds kommun att anmäla dig till digital dialogträff. Den 27 januari går startskottet för träffarna där vi bjuder in företagare från olika branscher. Målet är att göra företagarnas vardag enklare.

Illustration med fyra skuggor som möts runt en jordglob omgiven av mobiler och andra symoler för digital teknik.

Totalt bjuder Östersunds kommun in fyra olika branscher till var sitt digitalt dialogmöte. I de två första träffarna den 27 januari deltar företagare från livsmedelsbranschen och från miljöfarlig verksamhet. Fortfarande finns det chans för fler företagare att anmäla sig.

Följande branscher är inbjudna till de fyra träffarna:

  • livsmedel
  • miljöfarlig verksamhet
  • boende/bassäng/gym
  • hygienisk verksamhet

- På det här sättet hoppas vi få in idéer och synpunkter på hur vi kan förbättra dialogen och processen mellan företagare och oss inom kommunen. Det här är ett av många sätt att arbeta på, för att förbättra företagsklimatet, förklarar näringslivsutvecklare Maria Stenhammar, som är med och arrangerar träffarna.

- Vi vill göra vår tillsyn ute i verksamheterna ännu bättre och för att göra det behöver vi få hjälp av företagen med idéer och förslag. Det förklarar Ann-Charlotte Skoog, avdelningschef för Miljö och hälsa, där man bland annat utför livsmedelskontroller.

Läs mer om kommunens dialogmöten med företagare

Sidan uppdaterad 2021-01-25