Publicerad 2021-04-13

Avfall VA får egen Facebook och Instagram

Avfall VA som ansvarar för vatten, avlopp och återvinning går nu ut på sociala medier. På både Facebook och Instagram berättar vi om det vardagliga arbetet, tips och trix kring sopsortering och bra att veta om vatten och avlopp. Gå in och följ Avfall VA Östersund på Facebook och avfallvaostersund på Instagram.

Genom Facebook och Instagram hoppas vi nå fler människor och kunna förmedla inte bara driftmeddelanden och viktig information, utan även kunskap och tips.

På Facebook har det länge funnits en sida för återvinningscentralerna i Östersund. Den kommer nu att göras om till Avfall VA Östersund. På Instagram heter kontot avfallvaostersund.

Anledningen till att vi skapar två konton är att nå så många åldersgrupper som möjligt. Facebook har numera en något äldre användarskara, medan en något yngre användarskara finns på Instagram. De båda kontona kommer inte heller att spegla varandra exakt utan innehålla en del olika information med olika vinklar, så om man använder sig av både Instagram och Facebook är det värt att följa båda kontona.

Oavsett om du har eget vatten och avlopp eller lämnar dina sopor i ett soprum så finns här något för dig.

Sidan uppdaterad 2021-04-19