Publicerad 2022-05-09

Rekryteringsevent i Stockholm

Den 4 juni bjuder Östersunds kommun in till rekryteringsevent på Stockholm Waterfront. Flera Östersundsbaserade företag och organisationer finns på plats för att inspirera till flytt norrut.

Bildmontage med tjej i rosa tröja som funderar där en bild av Östersund framträder

- Intresset för att flytta till Österund är fortsatt stort. Vi har fått fler tidiga anmälningar än vi brukar, så det känns jätteroligt och inspirerande, säger Karin Henriksson, marknadsutvecklare på Näringslivskontoret på Östersunds kommun.

Tipsa vänner och bekanta om träffen 4 juni

Känner du någon som funderar på en livstilsförändring och som borde flytta till Östersund?

Lördagen den 4 juni finns vi på plats i Stockholm. Vi har med oss representanter från Östersund och ett gäng företag med rekryteringsbehov. Tipsa potentiella inflyttare att anmäla sig!

Det är en bra chans att träffas och höra sig för om både jobbmöjligheter och hur enkelt man kan etablera sig eller arbeta i någon av våra många co-workingmiljöer.

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika (baguette med kaffe, te eller saft), men vi behöver en anmälan.

Alla deltagare får en biljett till The Rockin Pots genrep på Oscarsteatern.

Plats: Stockholm Waterfront, Nils Ericsons Plan 4
Lokal: Sal C1 och C2
Datum: Lördagen den 4 juni 2022
Tid: klockan 11.00-13.15

Vill ditt företag delta?

Ta chansen att delta på plats på rekryteringseventet i Stockholm den 4 juni. Vi bjuder in kandidater från olika branscher och tillsammans visar vi vilka jobb och möjligheter som finns i Östersund. Intresset för att flytta till Östersund är stort och med attraktiva arbetsgivare visar vi tillsammans varför man ska flytta hit. Vi behöver ha din anmälan senast 27 maj.

Läs mer och anmäl ditt företag här

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2022-05-09