Publicerad 2022-09-02

Bli ett energi- och klimatsmart företag!

Vill du ha hjälp att minska ditt företags energianvändning? Ta hjälp av kommunens energirådgivare och bli ett miljö-och klimatsmart företag!

Under 2022 kan små- och medelstora företag med mellan tio och 250 anställda få kostnadsfri rådgivning av kommunens energirådgivare. Under ett besök går vi igenom er energianvändning på ett övergripande plan och letar efter kostnadseffektiva åtgärder för att minska energianvändningen. Ofta är det bara mindre åtgärder som behövs!

— Vi tipsar även om vilka åtgärder som kan underlätta för företagets anställda att resa klimatsmart och förnybart, säger Babak Bakhtiari, energi- och klimatrådgivare.

En hand som håller i informationsmaterial från energi- och klimatrådgivning.


Flera fördelar

Att energieffektivisera ditt företag kan leda till flera positiva effekter:

  • Spara pengar
  • Ökad konkurrenskraft
  • Nöjdare kunder
  • Minskad klimatpåverkan

— De ökande energipriserna gör att fler och fler blir intresserade av sin energiförbrukning och även blir energisnålare. Vi kan hjälpa till att hitta de effektivaste sätten att bli energisnålare! Säger Babak Bakhtiari, energi- och klimatrådgivare.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2022-09-02