Publicerad 2022-09-22

Kick Off för cirkulärt byggande

Äntligen kan vi släppa program och anmälan till vår digitala Kick Off för cirkulärt byggande! Det blir en förmiddag med spännande föreläsare där vi startar upp Östersunds kommuns satsning på cirkulärt byggande och återbruk. 

Det här gör vi i samarbete med organisationer samt bygg- och fastighetsbranschen i Jämtlands län.

Webinariet vänder sig till privata och offentliga aktörer inom bygg- och fastighetssektorn och till politiker. Vi vänder oss också till andra som vill veta mer om cirkulärt byggande och återbruk av byggmaterial.

Vi riktar oss även till medarbetare, chefer och politiker inom Östersunds kommun som är intresserade av att lära sig mer om cirkulärt byggande och återbruk.

Du får en bakgrund till varför cirkulärt byggande är ett måste - men också vilka möjligheter det ger utifrån flera perspektiv.

Datum: 28 september 2022

Tid: 8:30 – 11:30

Program: till programmet Pdf, 271.7 kB.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 26 september så ni som inte redan har fått en inbjudan tveka inte att anmäla er. Webinariet är kostnadsfritt. Tipsa gärna andra, så att fler kan inspireras av återbruk och vad som behöver göras.

Varmt välkomna!

Fakta:
Arbetet utförs med stöd från Energimyndigheten och från Re:Source, som finaniseras av Energimyndigheten, Vinnova och Formas.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2022-09-22