Publicerad 2022-11-18

Nya bostäder vid Frösö Golfklubb till granskning

Mellan den 18 november och 9 december 2022 kan du berätta för oss på Östersunds kommun vad du tycker om förslaget på nya bostäder vid Frösö Golfklubb.

Illustrationsskiss som visar möjlig placering och utformning av bebyggelsen.

Den nya detaljplanen ska göra det möjligt för sex nya bostadstomter i närheten av golfbanan på Frösön. Tomterna ska ligga längs vägen från klubbhuset norr om golfbanan.

De nya husen ska utformas med stor hänsyn till Frösöns unika kulturmiljö och anpassas till de naturvärden som finns, kopplade till den närliggande jordbruksmarken.

Förslaget har bearbetat förslaget utifrån de synpunkter och anmärkningar som kom in under samrådet, som var mellan den 4 juli och 15 augusti 2022. Synpunkterna finns i en samrådsredogörelse.

Tyck till!

Har du synpunkter eller anmärkningar på förslaget ska du skicka in dem till Samhällsbyggnad innan den 9 december 2022. Du kan antingen mejla till samhallsbyggnad@ostersund.se eller posta till Östersunds kommun, Samhällsbyggnad, 831 82 Östersund.

Tänk på att skriva kort och tydligt. Skriv särskilt om det du tycker är bra, det du tycker ska ändras, tas bort eller läggas till i planen.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2022-11-18