Publicerad 2022-12-21

Roliga aktiviteter under jullovet!

Julens härliga lov och ledighet är här. Och det finns massor att hitta på i Östersund under ledigheten – oavsett om du känner för att röra på dig eller hellre vill ha en lugn aktivitet inomhus.

Barn som åker skridsko

Det finns alltid nåt roligt att hitta på i Östersund - inte minst nu vintertid! Här har vi samlat förslag på en mängd olika jullovsaktiviteter.

Pulkaåkning, skridskor och skidåkning är bara några exempel. Om du har ett par skridskor har du väl inte missat allmänhetens åkning på Östersund Arena? Till allmänhetens skridskoåkning kan vem som helst komma till våra ishallar för att åka skridskor - och det är alltid helt gratis!

Kom in i värmen på Östersunds bibliotek

Förutom alla utomhusaktiviteter finns det ju under lovet också tid för härlig läsning i lugn och ro. Ett tips är att passa på att besöka Östersunds bibliotek där både stor och liten kan hitta en ny favoritbok att krypa ner i soffan med under en filt. Dessutom är det mycket kul på gång här under lovet - även digitalt!

Vad blir ditt smultronställe den här vintern?

Kanske blir det under jullovet som du hittar ett nytt smultronställe i vår vackra kommun? Ta gärna hjälp av Naturkartan som visar vägen till både vandringsleder, naturreservat, vindskydd och grillplatser.

Vi på Östersunds kommun vill passa på att önska alla ett underbart jullov fyllt av både roliga aktiviteter och lugna stunder!

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2022-12-21