Publicerad 2023-01-18

Digitalt seminarium om nya riskklassningsmodellen för livsmedelsföretag

Vill du veta mer om den nya modellen för kontroll av livsmedelsföretag? Den 25 januari bjuder Livsmedelsverket in till ett digitalt seminarium om den nya riskklassningsmodellen!

Under 2023 införs ett nytt sätt att beräkna hur mycket kontroll ett företag ska få. Under året kommer kommunen arbeta med att klassa om redan verksamma livsmedelsföretag. När klassningen är gjord kommer kommunen att beräkna hur mycket kontroll livsmedelsföretag ska få varje år från och med 2024. Kommunen kommer därför att behöva ta in nya uppgifter om alla livsmedelsföretag för att kunna göra denna omklassning.

Digitalt seminarium om nya riskklassningsmodellen

25 januari bjuder Livsmedelsverket in till ett digitalt seminarium som riktar sig till livsmedelsföretag och branschorganisationer. Under seminariet kommer du att få ta del av information om den nya riskklassningsmodellen och vad detta innebär för livsmedelsföretag.

När: 25 januari, klockan 9.00-11.00

Var: Klicka här för att ansluta till seminariet (Teamslänk)

Ingen föranmälan krävs, seminariet spelas in och det går att se i efterhand. I slutet av seminariet kommer det gå att ställa frågor.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-01-18