Publicerad 2023-01-26

Välkommen på medborgardialog för Framtid Lit Häggenås

Kom på medborgardialog och berätta för oss på Östersunds kommun hur du tycker att vi ska utveckla Lit och Häggenås!

Östersunds kommun arbetar med att ta fram en långsiktig strategi för hur Lit och Häggenås ska utvecklas långsiktigt och hållbart som attraktiva orter att bo, leva och verka i. Men för att den ska bli så bra som möjligt vill vi veta vad du tycker!

Medborgardialog 6 februari

Måndagen den 6 februari kommer vi ha en medborgardialog i Häggenåshallen. Då kan du berätta vad du tycker är viktigt att satsa på, vad som fungerar bra, vad som fungerar mindre bra och hur vi tillsammans kan utveckla Lit och Häggenås.

— Vi hoppas att många kommer på medborgardialogen! Så att vi får träffas och höra vad just ni tycker är viktigt att arbeta med i Lit och Häggenås. Vi kan inte jobba med utvecklingsfrågor i ett område utan att prata med er som bor och verkar här och känner till er bygd. Det är ni som är viktiga! Säger Liselotte Halvarsson, utvecklingsstrateg på Område Näringsliv och tillväxt.

Viktigt att alla får tycka till

Vi vill att så många som möjligt ska få en chans att vara med och ta fram strategin för Lit och Häggenås. Därför har vi haft medborgardialoger och workshops med privatpersoner, företag, föreningar och organisationer. Då har alla chansen att tycka till och peka ut de utvecklingsområden i Lit och Häggenås som vi behöver arbeta extra mycket med under kommande år.

På sidan Framtid Lit Häggenås kan du läsa mer om aretet och du kan även läsa sammanfattningar från våra medborgardialoger.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-01-26