Publicerad 2023-02-02

Ny inbjudan till digitalt seminarium om nya riskklassningsmodellen för livsmedelsföretag

Nu får du en till chans att lära dig mer om den nya modellen för kontroll av livsmedelsföretag! Tisdagen den 14 februari bjuder Livsmedelsverket in till ett digitalt seminarium om den nya riskklassningsmodellen!

Den 25 januari hade Livsmedelsverket ett digitalt seminarium om den nya riskklassningsmodellen. Men det mötet drabbades av tekniska problem och tyvärr var Livsmedelsverket tvungna att avbryta mötet. Därför bjuder de nu in till ett nytt seminarium.

Livsmedelsföretag ska klassas om under 2023

Under 2023 införs ett nytt sätt att beräkna hur mycket kontroll ett företag ska få. Under året kommer kommunen arbeta med att klassa om redan verksamma livsmedelsföretag. När klassningen är gjord kommer kommunen att beräkna hur mycket kontroll livsmedelsföretag ska få varje år från och med 2024. Kommunen kommer därför att behöva ta in nya uppgifter om alla livsmedelsföretag för att kunna göra denna omklassning.

Digitalt seminarium om nya riskklassningsmodellen

Tisdagen den 14 februari bjuder Livsmedelsverket in till ett digitalt seminarium som riktar sig till livsmedelsföretag och branschorganisationer. Under seminariet kommer du att få ta del av information om den nya riskklassningsmodellen och vad detta innebär för livsmedelsföretag.

När: Tisdagen den 14 februari, klockan 9.00-11.00

Var: Klicka här för att ansluta till seminariet (Teamslänk)

Ingen föranmälan krävs, seminariet spelas in och det går att se i efterhand. I slutet av seminariet kommer det gå att ställa frågor.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2023-02-02